ایرج مصداقی  
تماس
زندگینامه
از سایت‌های دیگر
مقاله
گفت‌وگو
صفحه‌ی نخست


دکتر مجید سمیعی و امیدوار رضایی پزشکان ویژه‌ی هاشمی شاهرودی

ایرج مصداقی

 

دکتر مجید سمیعی در گفتگو با «بی بی سی» مدعی شد که هاشمی شاهرودی را نمی‌شناخته و در جریان سفر وی به آلمان و بیمارستانی که ریاست آن را به عهده دارد، نبوده است! این ادعا بدون تردید عاری از حقیقت است.    

بیماری هاشمی‌شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تومور مغزی است و به همین دلیل به مرکز دکتر سمیعی در هانوفر منتقل شده است. امیدوار رضایی یکی از پزشکان مورد اعتماد نظام و پزشک ویژه‌ی هاشمی شاهرودی در ارتباط با تومور مغزی‌اش است. وی همچنین رئیس کمیته سلامت دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام است. محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز برادر امیدوار رضایی است. 

با آن که امیدوار رضایی مدیر گروه و رئیس بخش جراحی اعصاب دانشگاه شهید بهشتی است ولی در سه دهه‌ی گذشته کمتر پیش آمده است که شخصاً عمل جراحی‌ای انجام داده باشد.  [1]

تردیدی نیست که مقدمات کار انتقال هاشمی شاهرودی به یک مرکز مورد اعتماد از طریق امیدوار رضایی یکی از پزشکان معالج وی و شخص سمیعی صورت گرفته است و سمیعی در جزئیات اقدامات پزشکی صورت گرفته در ایران بوده و به توصیه‌ی وی هاشمی شاهرودی به هانوفر انتقال یافته است.   

دکتر سمیعی و امیدوار رضایی روابط بسیار نزدیکی با هم دارند. 

هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و یکی از کاندیداهای رهبری نظام، یک فردی عادی نیست که بدون طی پروتکل ویژه‌ای به خارج از کشور اعزام و سرزده در بیمارستانی که ریاست آن با دکتر سمیعی است الله بختکی بستری شود. 

چگونگی ارتباط دکتر سمیعی و امیدوار رضایی 

در تابستان ۱۳۶۰ و در حالی که روزانه ده‌ها نفر مقابل جوخه‌‌ی اعدام قرار می‌گرفتند و سیاه‌ترین روزهای تاریخ معاصر کشورمان رقم می‌خورد دکتر سمیعی برای درمان خامنه‌ای و انجام عمل جراحی روی او به ایران سفر کرد. از آن پس ارتباط دکتر سمیعی با نظام اسلامی برقرار شد. در زمان جنگ، وی واسطه‌ی انتقال مجروحان جنگی و شیمیایی به آلمان برای درمان بود و از این راه پول زیادی به دست آورد و روابط گسترده‌ای هم با بنیاد شهید و كروبی و همسرش از یك سو و سپاه و محسن رضایی از سوی دیگر داشت.

 

دکتر سمیعی و امیدوار رضایی

 

روابط ویژه‌ی دکتر سمیعی با محسن رضایی باعث آشنایی امیدوار رضایی با وی شد. امیدوار رضایی که دانشجوی پزشکی بود در دهه‌ی ۶۰ به واسطه‌ی حضور برادرش در رأس سپاه پاسداران به عنوان دکتر معتمد در شکنجه و آزار و اذیت زندانیان مشارکت داشت و سپس به مجلس شورای اسلامی راه یافت. او از طریق سمیعی در سال ۱۳۶۹ ویزای آلمان گرفت و در هانوفر نزد او دوره فوق تخصص گذراند.

همچنین امیدوار رضایی وارد كننده تجهیزات آندوسكوپی مغز از طریق سمیعی بود و پول زیادی از این طریق به جیب زد. امیدوار رضایی رئیس موسسه بین‌المللی سلامت دکتر سمیعی در ایران و مؤسس و  عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی است.

همکاری این دو حتی در زمینه فوتبال نیز بوده است.

دکتر سمیعی که در هانوفر زندگی می‌کند روابط نزدیکی با باشگاه فوتبال هانوفر و مقامات این شهر دارد. او مسئولان باشگاه هانوفر را متقاعد کرد که به همکاری با تیم فوتبال استقلال بپردازد.

در زمان مذکور امیدوار رضایی عضو هیأت مدیره تیم فوتبال استقلال بود و در اسفند ۱۳۹۱ برای امضای تفاهم‌نامه بین دو باشگاه به هانوفر رفت. [2]

در مورد چگونگی امضای قرارداد بین دو باشگاه آمده است:‌

«از سوی دکتر امیدوار رضایی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال به پورفسور سمیعی معاون رئیس موسسه بین المللی علوم اعصاب باشگاه هانوفر جهت همکاری بیشتر ۲ باشگاه پیشنهادی مبنی بر اینکه برای نزدیک شدن ۲ باشگاه تلاش بیشتری صورت گیرد، مطرح شد. وی از سمیعی خواست تا در زمینه ارتباطات فرهنگی و ورزشی و فنی ۲ باشگاه و همچنین تبادل مربی و بازیکن، تربیت کادرفنی و برگزاری بازی های دوستانه حتی دیدار تدارکاتی با تیم ملی ایران زمینه سازی لازم را با باشگاه هانوفر ایجاد کند.» [3]

رسانه‌های نظام اسلامی در مورد پاسخ دکتر سمیعی گزارش داده‌اند:

«پورفسور سمیعی نیز پس از رایزنی‌های صورت گرفته در نامه‌ای به دکتر امیدوار رضایی اعلام آمادگی باشگاه آلمانی را برای عقد تفاهم نامه بین این باشگاه با استقلال اعلام کرد. در این نامه که از سوی سمیعی ارسال شده آمده که ضمن امضای عقد قرارداد تفاهم‌نامه همکاری بین دو باشگاه، در آلمان یا تهران در یکی از دو زمان پیشنهادی اردیبهشت یا مرداد سال آینده این بازی تدارکاتی برگزار شود.» [4]

بعد از گذشت ۵ سال هیچ‌یک از موارد فوق تحقق نیافته است.  

 

امیدوار رضایی و دکتر سمیعی در باشگاه هانوفر 

چنانچه مشاهده می‌شود موضوع هیچ ربطی به رابطه پزشک و بیمار و سوگند بقراط و ... که دفتر دکتر سمیعی و شخص وی در گفتگو با «بی بی سی» سعی می‌کردند در ذهن بیننده بی‌خبر، جا بیاندازند، ندارد. 

بد نیست بدانیم پروفسور ابراهیم سمیعی پسرعموی پدر دکتر مجید سمیعی است. وی جراح حسنعلی منصور بعد از ترور توسط هیأت مؤتلفه‌ی اسلامی بود. دکتر مجید سمیعی در گفتگوهایش از  پروفسور سمیعی به عنوان انگیزه‌‌اش برای تحصیل در رشته‌ی جراحی مغز نام می‌برد. اما دکتر مجید سمیعی توضیح نمی‌دهد که پروفسور ابراهیم سمیعی کوشید جان حسنعلی منصور را نجات دهد و او در طول ۴ دهه‌ی گذشته کوشیده است به قاتلین حسنعلی منصور نزدیک شود و از دست هاشمی رفسنجانی که در ترور منصور مشارکت داشت جایزه دریافت کرده است.

 

زنده یاد پروفسور ابراهیم سمیعی

 

پروفسور  ابراهیم سمیعی کرسی جراحی مغز و اعصاب دانشگاه تهران را در سال ۱۳۲۷ بنیانگذاری کرد و تا هنگام انقلاب این سمت را داشت. وی در نهم دیماه ۱۳۸۰ درگذشت. گفته می‌شود پروفسور سمیعی با درخواست او برای پذیرش در دانشگاه تهران به عنوان استادیار مخالفت کرد.

از آن‌جایی که تحقیق چند‌صد‌صفحه‌ای راجع به بهداشت درمان ایران در دست انتشار دارم، می‌دانم بسیاری از جراحان در داخل کشور دکتر مجید سمیعی را به هوچیگری متهم می‌کنند. بماند که وقتی در برنامه تلویزیونی دورهمی، مهران مدیری از او به عنوان «مهمترین فخر علمی تاریخ ایران» نام برد، او در حالی که لبخندی به لب داشت، فقط سر تکان داد.

لازم به ذکر است که در فضای مجازی اخبار جعلی فراوانی مبنی بر نجات جان ابراهیم تاتلیسس خواننده معروف ترک توسط وی، انتشار یافته است. حتی عاشقان دکتر سمیعی از طریق فتوشاپ عکس او را جایگزین عکس اردوغان در دیدار با ابراهیم تاتلیسس کرده و داستان‌های عجیب و غریبی سرهم کرده‌اند. سایت‌های رژیم نیز یکی پس از دیگری به انتشار اخبار کذب راجع به  نقش سمیعی در نجات جان خواننده ترک می‌پردازند. [5] در حالی که مثل روز روشن است چنین چیزی حقیقت ندارد و نمی‌تواند داشته باشد. تاتلیسس بلافاصله پس از ترور، در استانبول هزاران کیلومتر دور از هانوفر مورد عمل جراحی قرار گرفت و جانش توسط پزشکان ترک نجات یافت. تاتلیسس مدت‌ها بعد، برای ادامه درمان و به ویژه راه‌انداختن دست چپش به مونیخ انتقال یافت که موفقیتی حاصل نشد. 

https://www.youtube.com/watch?v=fVxlmPbs9VQ

 موضوع هیچ ربطی به سمیعی نداشت. محال است دکتر سمیعی این اخبار جعلی را که راجع به خودش است نشنیده باشد اما تا این لحظه به روی خودش نیاورده است.

توجه شما را به این نکته جلب می‌کنم که او سخنان جعلی منسوب به خودش در مورد نفی مذهب و مذهبیون را که در فضای مجازی پخش شده، تکذیب کرده است.[6] 

اما در مورد تاتلیسس تاکنون سمیعی حاضر به تکذیب نشده است. چرا که «امت همیشه در صحنه» را می‌فریبد و مشتری جلب می‌کند.

 

ایرج مصداقی ۸ ژانویه ۲۰۱۸ 

Irajmesdaghi@gmail.com

www.irajmesdaghi.com



[1]   تکنسین اتاق عمل قدیمی بیمارستان لقمان حکیم برایم تعریف کرد که رضایی وقتی تازه فارغ‌التحصیل شده بود و به عنوان استادیار کارش را شروع کرده بود، یکی از اقوام خودش از مسجد سلیمان را بستری کرد که تحت عمل جراحی دیسک ساده کمری قرار دهد. این فامیل نزدیک، در حین جراحی بر اثر خونریزی زیاد فوت کرد و بعد از آن دیگر امیدوار رضایی، خوشبختانه عمل جراحی‌ای انجام نداده است و همیشه دیگران جای او عمل می‌کنند و در بالای برگه شرح عمل و اسم او را می‌نویسند تا پولش را دریافت کند. یکی از پرسنل بیمارستان خاتم‌الانبیا برایم تعریف کرد که امیدوار رضایی می‌آمد در اتاق عمل و حتی بیماران را پوزیشن هم نمی‌داد و می‌نشست منتظر تا یک جراح دیگر بیاید و برایش عمل کند و او پولش را بگیرد.  

[2]   http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911201000546

[3]   http://www.asriran.com/fa/news/241802

[4]   http://www.asriran.com/fa/news/241802

[5]   http://www.asriran.com/fa/news/178659

[6]   https://www.mehrnews.com/news/3605138

منبع: ایرج مصداقی

اگر عضو یکی از شبکه‌های زیر هستید می‌توانید این مطلب را به شبکه‌ی خود ارسال کنید:

facebook Yahoo Google Twitter Delicious دنباله بالاترین

   

نسخه‌ی چاپی  


irajmesdaghi@gmail.com    | | IRAJ MESDAGHI 2007  ©