ایرج مصداقی  
تماس
زندگینامه
از سایت‌های دیگر
مقاله
گفت‌وگو
صفحه‌ی نخست


ايرج مصداقي و «غزل اميد»

ایرج مصداقی

 
حضور غزل اميد (شوكت غضنفري) يكي از مدعيان دفاع از حقوق بشر و حقوق زنان در ضيافت شام احمدي نژاد در نيويورك و سخناني كه در ضيافت مزبور و در گفتگو با سيماي جمهوري اسلامي بر زبان آورد مرا وا داشت تا آن‌چه را كه سه سال قبل در تاريخ 23 خرداد 1386 در مورد او در حاشيه مقاله‌ي
 
«زندانی تهران». چوب حراج به خاطرات زندان
 
 نوشته و در سايت ديدگاه انتشار داده بودم را بدون دخل و تصرف دوباره انتشار دهم تا به حساسيت‌هاي لازم در مورد مدعيان مشابه اشاره كنم.
 
 
 
ايرج مصداقي
 
 
8 مهرماه 1389
 
 
 
 
به سختی می‌توان راجع به انگیزه‌‌ی اصلی افراد برای انجام کاری صحبت کرد. اما آن‌چه از شواهد و قرائن پیداست پس از قتل فجیع خانم زهرا کاظمی و حساسیت افکار عمومی در کانادا، عده‌‌ای به فراست افتاده‌اند که با خلق داستان‌های غیرواقعی، اسمی در کرده و پولی به جیب بزنند. ظاهراً‌ انگیزه مارینا نمت(مرادی بخت) نیز نبایستی غیر از این باشد. البته فرد دیگری که نام «غزل امید» را بر خود گذاشته نیز دست کمی از او ندارد. اتفاقاً او نیز کارش را در کانادا شروع کرد و پس از انتشار کتاب «زندگی‌ در جهنم» که به زبان انگلیسی انتشار یافت به فعالیت‌های «سیاسی» روی آورد و ظاهراً به رضا پهلوی نزدیک شده است. ...
 
غزل امید نیز در زمینه‌ی دروغگویی، جعل‌خبر، پشت‌هم اندازی و... استادی چیره‌ دست است و به جرأت می‌توان گفت در برخی زمینه‌ها کم‌نظیر است. هرچند او به ظاهر دشمن رژیم جمهوری‌ اسلامی است ولی متأسفانه میدان دادن آگاهانه به چنین افرادی و رواج جعلیاتی که این دسته افراد می‌بافند بیش از هر چیز مبارزه‌‌ی بی‌امانی را که در کشور انجام می‌گیرد زیر سؤال برده و تردید‌های جدی در ارتباط با اخبار و اطلاعاتی که از سوی اپوزیسیون و فعالان داخل کشور انتشار می‌یابد نزد محافل حقوق‌بشری ایجاد می‌کند.

به یک نمونه‌ خبر که اخیرآً (3 آوریل 2007) توسط او و همراهانش که وی از آن‌ها با عنوان «ما» یاد می‌کند، جعل شده و با آب و تاب در برنامه «گلن بک» شبکه سی ان ان، پخش شده، توجه کنید:

فیلم این مصاحبه در آدرس زیر قابل مشاهده است:
 
 
متن نوشتاری آن را نیز در آدرس زیر بیابید:
 

http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0704/03/gb.01.html

 

وی مدعی می‌شود که عکس و اخبار تظاهرات‌های زنان و معلمین در تهران توسط آن‌ها پخش شده است و خواهان آن می‌شود که برای راحت شدن از شر ملاها روزی 5 دقیقه در سی ان ان به آن‌ها وقت داده شود تا آن‌ها جنایات رژیم جمهوری اسلامی را افشا کنند.

وی در مورد آخرین نمونه از جنایات رژیم به پخش خبر جعلی و دروغی می‌پردازد که نتیجه‌ی آن تحت‌الشعاع قرار گرفتن و یا بی‌اعتباری اخبار واقعی انتشار یافته راجع به تظاهرات زنان و معلمین که توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور سرکوب شد، می‌باشد.

غزل امید پس از معرفی از سوی «گلن بک» مجری برنامه، در ارتباط با سرنوشت «آسوده ذاکر زاده» دختر جوانی که در حمایت از تظاهرات زنان و معلمین دستگیر شده بود، می‌گوید:


«آسوده ذاکر زاده یکی از زنانی است که دستگیر شده است. او 22 ساله است. او در گردهمایی که به حمایت از زنان و همچنین یک گردهمایی در حمایت از معلمینی که حقوقشان را دریافت نکرده بودند برگزار شد، شرکت می‌کند. در حدود 8000 نفر به خیابان‌ها آمدند که شما خبری در مورد آن‌ها نشنیدید. برای این که این گونه اخبار در شبکه شما مهم نیستند. »

غزل امید دو تظاهرات مختلف را جا به جا عنوان می‌کند و بالاخره مشخص نمی‌شود قربانی‌ای که جز او کسی نام‌اش را نشنیده در کدام تظاهرات دستگیر شده است. وی می‌افزاید:

 

«او سپس دستگیر می‌شود و به زندان برده می‌شود، زندان اوین. او به طرز وحشیانه‌ای بارها مورد تجاوز قرار می‌گیرد.
او بارها از عقب و جلو مورد تجاوز قرار می‌گیرد و سپس به خاطر جراجات حاصله آزاد می‌شود»

 

گزارشگر از او می‌خواهد که به خاطر اهمیت قضیه موضوع را کاملاً روشن بیان کند و از مردم آمریکا پوزش خواسته و توضیح می‌دهد که قربانی از عقب با یک چوب بیسبال مورد تجاوز قرار گرفته است. 

این داستانی است که غزل امید سرهم بندی کرده است. از آن‌جایی که قرار است داستان برای آمریکایی‌ها مهیج جلوه کند چوب بیسبال هم اختراع می‌شود. حالا یک نمونه آن در زندان اوین چه کار می‌کرد خدا می‌داند. مطمئناً اگر قرار بود وی برای مردم ایران توضیح دهد حتماً‌ به جای چوب بیسبال از دسته بیل یا گرز یاد می‌کرد. 

 

غزل امید ادامه می‌دهد:

«او دچار آسیب‌های بدنی شده بود و به همین خاطر با وثیقه‌ی 7500 دلاری ضامن‌ها( در ایران و آمریکا به سر می‌برند) آزاد شد. سپس او به بیمارستان برده شد، او سپس دوباره برای 2 روز آزاد شد و به خاطر جراجات داخلی جان خود را از دست داد.[پریشان‌گویی‌ها از گوینده است] هم اکنون دولت جنازه او را به خانواده‌اش تحویل نمی‌دهد و به آن‌ها گفته است اگر علیه ما صحبت کنید، اگر به کسی چیزی در این مورد بگویید، شما را دستگیر خواهیم کرد. ما برادر او را دستگیر خواهیم کرد [غزل امید توضیح می‌دهد که هم اکنون او مخفی شده است]، همه خانواده را دستگیر خواهیم کرد، همه شما را به زندان خواهیم برد. همه شما را خواهیم کشت.»

ملاحظه می‌کنید یک چنین سوژه‌ای را که می‌تواند افتضاح بزرگی برای جمهوری اسلامی خلق کند تنها با وثیقه‌ی هفت میلیونی آزاد می‌کنند و از تبعات آن نیز نمی‌ترسند. نگاهی به ارقام وثیقه‌ها بیاندازید. محبوبه عباسقلی زاده  و شادی صدر که اتفاقاً هر دو در تجمع زنان دستگیر شده بودند با  وثیقه250  و 200 میلیون تومانی آزاد شدند. ظاهراً در این مورد خاص مقامات جمهوری اسلامی تخفیف داده‌‌ اند.

برای این که موضوع در همین جا خاتمه یابد و کسی از ایشان نپرسد که خوب چرا عکسی از قربانی در دست نیست، چرا کسی صحبتی از او نمی‌کند، چرا کسی جز شما از موضوع خبر ندارد و... ؟ می‌گوید جمهوری اسلامی تهدید کرده است که اگر حرفی بزنند دودمانشان را بر باد خواهد داد و...

 

در همین برنامه گلن بک ظاهراً به نقل از این خانم می‌گوید که دو هفته قبل زبان یکی از رهبران کارگری ایران را از حلقومش در ‌آورده‌اند! ظاهراً اشاره‌‌ای است به ضرب و جرحی که در آوریل 2005برای منصور اسالو مسئول سندیکای آزاد شرکت واحد پیش آمده بود. حسن صادقی و عوامل و انصارش در خانه کارگر وابسته به رژبم، ضمن حمله به اسالو، گلو و زبان او را مجروح کرده بودند که نیاز به درمان و بخیه پیدا کرده بود و همان موقع اخبارش وسیعاً پخش شده و در نامه‌ای از سوی گای رایدر دبیرکل کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های آزاد کارگری به خاتمی اعتراض شده بود.
 
سايت ديدگاه
 
23 خرداد 1386
 
 
به فيلم حضور غزل اميد در ضيافت احمدي ن‍ژاد در مهرماه 1389 در نيويورك توجه كنيد:‌
 
 
 
 در زير به خبر انتشار يافته توسط سايت فرارو كه مسئول آن خواهر عروس خامنه‌اي است در ارتباط با حضور غزل اميد در ضيافت احمدي نژاد  توجه كنيد:

«حضور چهره ضد انقلاب در ضیافت شام نیویورک؟

 
 گفته می‌شود یکی از حاضرین در ضیافت شام محمود احمدی‌نژاد در نیویورک، یکی از نویسندگان ضد انقلاب بوده است.

به گزارش فرارو وبلاگی مدعی شده است یکی از حضار این ضیافت شام که در گفتگو با صدا و سیما اظهار می‌دارد: «شما نمی‌دونید چی دارید… اگه قدرشو داشتید… من خاک ایرانو ببینم خاکشو می‌بوسم…»، نویسنده کتاب ضدانقلاب «زندگی در جهنم» است که «غزل امید» نام دارد. 

ظاهراً نام‌برده پس از انتخابات نیز به عنوان کارشناس با شال سبز در شبکه فاکس نیوز حضور به هم رسانده است.

منبع: ایرج مصداقی

اگر عضو یکی از شبکه‌های زیر هستید می‌توانید این مطلب را به شبکه‌ی خود ارسال کنید:

facebook Yahoo Google Twitter Delicious دنباله بالاترین

   

نسخه‌ی چاپی  


irajmesdaghi@gmail.com    | | IRAJ MESDAGHI 2007  ©