ایرج مصداقی  
تماس
زندگینامه
از سایت‌های دیگر
مقاله
گفت‌وگو
صفحه‌ی نخست


تسخیری و مشکل «بارگاه ملکوتی حضرت ابولؤلؤ»
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند
چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند

ایرج مصداقی

 

اعدام صدام حسین در روز عید قربان توسط مزدوران ر‌ژیم در عراق باعث شعله‌ور شدن نفرت از رژیم و سیاست‌های آن در میان مسلمان جهان گردید. تعجیل برای اعدام برزان التکریتی و عواد‌البندر آن‌هم در ماه‌ حرام و علیرغم مخالفت‌های بین‌المللی و  قطع سر برزان التکریتی به هنگام اجرای حکم اعدام، یک بار دیگر خشم مسلمانان جهان را برانگیخته و آن‌ها را به تفکر در رابطه با ماهیت رژیم و ایدئولوژی مخرب و رفتارهای وحشیانه‌ آن واداشت.

در شرایطی که اجماع کشورهای مسلمان بر علیه سیاست‌های بحران‌آفرین و تفرقه افکنانه رژیم می رود تا تنگی اوضاع برای آن‌ها دو چندان کند، نمایندگان خامنه‌ای تلاش می‌کنند تا از طریق شرکت در کنفرانس‌ گفتگو در میان مذاهب اسلامی با خدعه و نیرنگ خود را منادی وحدت بین مسلمانان نشان داده و از این طریق مفری برای رژیم در تله افتاده جستجو کنند.  

 

برای روشن کردن سیاست‌های مزورانه رژیم، توجه شما را به خبری که در سایت بازتاب ۷ بهمن ۱۳۸۵ آمده و توضیحاتی پیرامون آن جلب می‌کنم:

سایت بازتاب در باره‌ی‌ تشکیل کنفرانس گفتگو در میان مذاهب اسلامی در قطر چنین گزارش می‌دهد: «كنفرانس گفتگو ميان مذاهب اسلامى كه در تاريخ ۳۰ دى ماه ۱۳۸۵ در دوحه پايتخت قطر برگزار شد، علماى بزرگى از شيعه واهل سنت در آن حضور يافتند، موجب مطرح شدن مباحث جنجال آميز بسيارى گرديد.
به گزارش شيعه نيوز، يكى از مهم ترينِ اين مسائل دعوت
[از] مقامات شيعى ايرانى براى از ميان برداشتن بارگاهى در كاشان (از شهرهاى ايران) است كه متعلق به ابولؤلؤ مجوسى قاتل اميرالمؤمنين عمربن الخطاب مى باشد. بنابه گفته برخى اين بارگاه بنايى باشكوه با گنبدى بلند است كه بر قبرى خيالى وموهوم ساخته شده و«مرقد بابا شجاع الدين ابولؤلؤ فيروز» نام دارد وبرخى از مردم در ايامى كه «فرحة الزهرا» خوانده مى شود واز نظر آنان سالگرد قتل اميرالمؤمنين عمر است به زيات آن مى روند.»

منبع: ایرج مصداقی

اگر عضو یکی از شبکه‌های زیر هستید می‌توانید این مطلب را به شبکه‌ی خود ارسال کنید:

facebook Yahoo Google Twitter Delicious دنباله بالاترین

   

نسخه‌ی چاپی  


irajmesdaghi@gmail.com    | | IRAJ MESDAGHI 2007  ©