از راست به چپ: حسین الله کرم، محمدرضا نقدی، محمدباقر ذوالقدر، محمود احمدینژاد، اصغر( صادق) میر حجازی، اسماعیل احمدیمقدم، محمدرضا باهنر و احمد جنتی
با پایان گرفتن انتخابات ریاست جمهوری که به روی کار آمدن «احمدی نژاد» انجامید، خامنه ای خطاب به مردم [و در اصل خطاب به کسانی که برای احمدی نژاد به تپ و لپ افتادند] ــ پیامی داد که اینگونه آغاز می شد :
« قلم ناتوان اينجانب قادر نيست همت بلند و انگيزهى عميق و بصيرت نافذ و شور مخلصانهى شما را توصيف كند. »
همه کسانی که با تکیه کلام های خامنه ای و شیوه ای که در بیان مطالب به کار میبَرد آشنا هستند ــ می دانند که در اولین سطر پیامشبه کار بردن «بصيرت نافذ» اشاره به چیست ! او با به کار بردن این دو کلمه، نه تنها رضایت، بلکه خواست خودش را به روی کار آمدن احمدی نژاد نشان داده است و نزدیکان او از همین « ف » تا «فرح زاد» می روند !
خامنهای در ششمین سالگرد ۱۸ تیر ، برای آنکه سمت و سوی رژیم و اهداف مورد نظر خود را نشان دهد (۱) طی حکمی اسماعیل احمدی مقدم رابه فرماندهی جدید نیروی انتظامی منصوب کرد . این فرد جدید! کیست ؟ او معاون هماهنگی هدایتالله لطفیان فرمانده نیروی انتظامی در دوران سرکوب ۱۸ تیر ، و جانشین فرمانده نیروی مقاومت بسیج بود که نقش اساسی و تعیین کنندهای در انتخاب احمدی نژاد به عنوان ریاست جمهوری رژیم داشت .
خامنه ای به این وسیله با یک تیر دو نشان میزند هم سنگهای خود را با جنبش دانشجویی باز میکند و هم به جانشین فرمانده بسیج به خاطر تلاشهایش در دوران انتخابات «بارک الله» می گوید ! ظاهراً فرمانده بسیج بایستی منتظر پاداشهای بیشتری باشد.
سایت بازتاب وابسته به محسن رضایی فرمانده سابق سپاه پاسداران و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن معرفی پاسدار احمدی مقدم خبر داد که وی «همزمان فرماندهی بسيج منطقه تهران را هم به عهده داشته و از نیروهای نزدیک به احمدی نژاد به شمار می رود»
بازتاب یکی از دلایل انتخاب احمدی مقدم را « سوابق و نزدیکی وی با احمدی نژاد»، دانست. به این ترتیب خامنهای با این انتخاب حمایت هر چه بیشتر خود را از احمدی نژاد نشان میدهد.
این سایت همچنین در ارتباط با سابقه احمدی مقدم و چگونگی آشنایی وی با احمدی نژاد اعلام داشت که «وی در زمان جنگ نیز از فرماندهان قرارگاه حمزه سپاه پاسداران بوده که محمود احمدی نژاد نیز مدتی در مهندسی رزمی این قرارگاه فعال بوده است»
به نظر من بیجهت نیست که احمدی نژاد پس از پیروزی در انتخابات، بلافاصله به دیدار فرماندهان سپاه پاسداران و یا ولینعمتهای خود میرود.
برای آن که با محموداحمدی نژاد کاندید سپاه پاسداران و فاشیستی ترین باندهای رژیم و بخشی از سوابق وی آشنا شویم بهتر است نخست در مورد قرارگاه حمزه، قرارگاه رمضان و نیروی قدس سپاه پاسداران و نقش وی در این ارگانها کمی توضیح دهم.
قرارگاه حمزه، قرارگاه رمضان و نیروی قدس (۲)
تشکیلات اطلاعاتی سپاه پاسداران پس از تشکیل وزارت اطلاعات با محدودیتهای وسیعی در عرصه داخلی و خارجی روبرو شد. در شرایط جدید این تشکیلات حمایت از نهضتها و جنبشهای آزادیبخش و به ویژه تقویت نیروهای خود در لبنان و سوریه را در دستور کار قرار داد و از سوی دیگر به منظور تأثیر گذاری در جنگ ایران و عراق ستاد جنگهای نامنظم را به منظور دخالت در خاک عراق پایه ریزی کرد.
دخالتهای مستمر اطلاعات سپاه و نیروهای آن در لبنان که منجر به ایجاد و تقویت نیروی حزبالله شده بود با انفجار مقر نیروهای آمریکایی و فرانسوی در بیروت و گروگانگيری اتباع آمريكايی و اروپایی توسط حزب الله وارد دور جدیدی شد. (۳)
عملیاتهای فوق با هدایت و لجستیک نیروهای اطلاعاتی سپاه پاسداران که احمدی نژاد نیز در آن عضویت داشت ورضا سیفاللهی، فریدون وردینژاد، محسن میردامادی(۴) و... فرماندهان آن بودند، انجام میگرفت. منافعی كه رژیم در اين ميان از نظر سياسی و نظامی بدست آورد، موجب شد تا الويت ويژهای را برای حزبالله و معاونت اطلاعات سپاه که بر اعمال حزبالله نظارت داشت در نظر گیرد.
ستاد جنگهای نامنظم که اول بار توسط مصطفی چمران تأسیس و پس از کشته شدن او در خرداد ۶۰ به امان خدا رها شده بود و تحرکی نداشت در اواخر سال ۶۳ با ایجاد قرارگاه جنگهای نامنظم در غرب کشور در شکل و ابعاد جدیدی پایه گذاری شد.
قرارگاههای رمضان محصول این دوران است که در شهر کرمانشاه قرار داشت. هدف از تشکیل آن دخالت در خاک عراق و ایجاد عملیاتهای نامنظم در کردستان عراق بود. تیپ بدر که بعدها به لشکر و سپاه بدر انجامید از میان معاودین عراقی در همین قرارگاه تشکیل شد. از فرماندهان اصلی قرارگاه رمضان میتوان از محمدباقر ذوالقدر و محمدرضا نقدی معروف به شمس نام برد. احمدی نژاد نیز به همکاری در قرارگاه رمضان پرداخت و از همین جا زمینه آشنایی او با دو تن از حامیانش در انتخابات ریاست جمهوری پدید آمد.
محمود احمدی نژاد پیش از این پس از پایان گروگانگیری و هنگامی که دانشجویان پیرو خط امام در نهادهای اطلاعاتی و امنیتی مأمور میشدند، همراه با حمیدرضا جلایی پور به غرب کشور رفته و به فرمانداری ماکو رسید و همزمان ارتباطات خود را با اطلاعات سپاه پاسداران حفظ کرده و به قرارگاه حمزه در ارومیه پیوست. (۵)
این همان دورانی است که وی همراه با احمدی مقدم در قرارگاه حمزه به سر میبرد (۶) و به دوستی و نزدیکی این دودر سالهای بعد انجامید. قابل ذکر است که شیخعطار در این دوران استاندار آذربایجان غربی بود و نزدیکی و همفکری زیادی بین او و احمدی نژاد شکل گرفت. احمدی نژاد به هنگام تصدی شهرداری تهران از او به عنوان سردبیر روزنامه همشهری استفاده کرد.(۷)
پس از انتخاب خامنهای به عنوان ولی فقیه و در دوران پس از جنگ با تغییراتی که در ساختار سپاه ایجاد شد نیروی مقاومت بسیج و نیروی قدس سپاه پاسداران به نیروهای زمینی، هوایی و دریایی آن اضافه شدند.
جنگ و بحران در يوگسلاوی سابق همچون مائدهای آسمانی برای فعالیتهای برون مرزی نیروی قدس و توسعهی آن در قلب اروپا بود. فرماندهی اين نيروها در اين زمان به عهدهی محمدرضا نقدی و حسیناللهکرم دو حامی احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری بود.
در این دوران محمود احمدی نژاد در رده فرماندهی سپاه قدس است و از قضا زمینه آشنایی وی با آیتالله جنتی دبیر شورای نگهبان که نماینده خامنهای در امور بالکان و بوسی هزرگوین است! فراهم میشود(۸)
آیتالله جنتی علاوه بر دبیری شورای نگهبان و نمایندگی خامنهای در امور بالکان و بوسنی، رهبری معنوی انصار حزبالله را نیز به عهده دارد. ذکر این نکته ضروری است که پس از حمله نیروهای متفقین به عراق و سرنگونی دولت این کشور، دوران طلایی نیروی قدس آغاز شده است. این نیرو به خاطر پیوندهای عمیقاش با نیروهای کردستان عراق و سپاه بدر دست بازی برای انجام عملیات در خاک عراق داشته و قادر به ایجاد مشکلات بسیاری برای نیروهای متفقین و پیشبرد خط جمهوری اسلامی در عراق است.
از جمله فعالیتهای عمده نیروهای اطلاعاتی سپاه و نیروی قدس در دوران پس از جنگ و ولایت خامنهای تأمین لجستیک و نیروی عملیاتی جهت ترورهای خارج از کشور است. سرتیپ پاسدار جعفر صحرارودی که در ترور دکتر عبدالرحمان قاسملو و همراهانش شرکت داشت و حین عملیات زخمی شد، از فرماندهان بعدی نیروی قدس سپاه پاسداران و از همکاران احمدی نژاد بود. طبق گزارش شاهد D احمدی نژاد نقش مستقیمی در این ترور داشته است. اطلاعات ارائه شده از سوی شاهد D به قبل از انتخاب احمدی نژاد به ریاست جمهوری اسلامی بر میگردد و همین بر حساسیت موضوع میافزاید. تمام تلاش دولت جمهوری اسلامی در این خلاصه شده که با فشارهای سیاسی و با استفاده از اهرم اقتصادی از پیگیری این پرونده در اتریش جلوگیری کند. یکی از دلایل عهدهدار شدن مسئولیت این عملیات از سوی نیروی قدس بر میگشت به این واقعیت که یکی از عمده مناطق عملیاتی این نیرو در غرب کشور قرار داشت و این نیرو شناخت کافی از حزب دمکرات و دیگر نیروهای کرد داشت و با مسئله کردستان از نزدیک آشنا بودند.
از دیگر اتهامات احمدی نژاد دخالت او در ترور دکتر کاظم سامی اولین وزیر بهداری دولت بازرگان پس از انقلاب است. اهمیت موضوع از آنجاست که این اتهام اولین بار از سوی یکی از بخشهای حاکمیت که در اموراطلاعاتی دست دارد، مطرح شد. (۹)
در اینجا و آنجا از دخالت احمدی نژاد در تروریسم داخلی و بینالمللی زیاد گفته می شد و شاید وزارت اطلاعات (نه فقط به خاطر «اختلاس» ی که مردم اردبیل به احمدی نژاد نسبت می دادند که شاید از جمله به همین دلیل رأی او در استان اردبیل کم بود ــ بلکه ) وی را با توجه به جو بینالمللی مبارزه علیه تروریسم و پیامدهای بینالمللی آن برای تصدی شهرداری تهران، صالح تشخیص نمیداد، و وزارت کشور نیز به همین دلیل از صدور حکم شهرداری او طفره میرفت.
حتا فشارهای زیادی به اعضای شورای شهر تهران وارد میشد تا شخص دیگری را به جای وی انتخاب کنند. عاقبت وزارت کشور به دستور خاتمی گردن گذاشت و از مخالفت با احمدینژاد دست برداشت. (۱۰)
برای شناخت هرچه بهتر احمدینژاد کافیست توجه کنیم چه کسانی از وی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کردند.
اگر به لیست حامیان احمدی نژاد توجه شود اتفاقاً رد پای فرماندهان نیروی قدس سپاه پاسدارانو قرارگاه رمضان و ...کسانی که طی سه دهه گذشته به همراه احمدی نژاد دست در خون (۱۱) بهترین فرزندان میهن داشتهاند به خوبی پیداست. در این زمینه تنها به چند نمونه اکتفا میکنم.
محمد باقر ذوالقدر که اینروزها جانشین فرمانده سپاه پاسداران است در ارتباط با پیروزی احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری در همايش فرماندهان بسيج اداری، كارگری و اصناف سراسر كشورگفت: «نيروهاى اصولگرا بحمدالله با طراحى درست و چند لايه توانستند در يك رقابت واقعى و تنگاتنگ، حمايت اكثريت مردم را به خدمتگزارى بيشتر و مؤثرتر به آنها جلب نمايند».
طبق گزارش رادیو بی بی سی وقتی احمدینژاد وارد حسینیهای در تهران شد هوادارانش فریاد میزدند"زور و فساد و تبعيض، احمدی نژاد به پا خيز"
محمدرضا نقدی یکی از حامیان پر و پا قرص برنامه احمدینژاد در مبارزه با «فساد و تبعیض» است.او در سخنرانی خود در جمع انصار حزبالله مشهد میگوید: «اين چه منطقی است که بعضی می گويند آنها که تاکنون در اين مملکت دزدی کرده و از بيت المال خورده اند، اکنون ديگر سير شده اند و برای کار کردن می آيند؟»(سایت بی بی سی)
نقدی که این گونه از مبارزه با «فساد و تبعیض» صحبت میکند خود در جمهوری اسلامی دارای پرونده بسیار سنگین، قتل، فساد، تجاوز به عنف، دزدی، قاچاق و ... است که به تازگی با نفوذ و توصیه دفتر اطلاعات و امنیت رهبری از زندان ۶۶ سپاه پاسداران آزاد شده است. (۱۲)
محمدرضا باهنر در مصاحبه با مطبوعات رژیم پس از انتخاب احمدی نژاد گفت:«... به جناب یونسی (وزیر اطلاعات) همان موقع گفتم احمدی نژاد رییسجمهور ماست و شهرداری برای او دستگرمی است، اگر میخواهید فكری كنید فكری برای رییسجمهور شدن وی كنید ... من اولین كسی بودم كه بحث ریاست جمهوری احمدی نژاد را خطاب به جناب آقای یونسی مطرح كردم .»
حدود یکسال و نیم پیش، الله کرم نیز در یک محفل خصوصی گفته بود : «به یاری آقا امام زمان احمدی نژاد، رئیس جمهور آینده خواهد بود»
حسین الله کرم که رهبری انصار حزبالله را به عهده دارد، به خاطر خدماتش به باندهای قدرت، صاحب یکی از بزرگترین، معتبرترین و گرانقیمتترین آژانسهای مسافرتی کشور شده است.
حسین فدایی(۱۳ ) نماینده مجلس از تهران و بنیانگذار سپاه بدر مجلس اعلا یکی دیگر از حامیان احمدینژاد است.
دور از نظر نبایستی داشت که فعالیتهای سردار سرتیپ وحیدی فرمانده سابق نیروی قدس و از اعضای دفتر اطلاعات و امنیت رهبری و مجمع تشخیص مصلحت به همراه دیگر اعضای دفتر رهبری از احمدینژاد، نقش مهمی در انتخاب اوبه عنوان ریاستجمهوری رژیم داشت.
اصغر (صادق) میرحجازی منشی رهبر و مسئول دفتر اطلاعات و امنیت رهبری و یکی از پایه گذاران سیستم اطلاعاتی موازی و از مسئولان اصلی نقض حقوق بشر در ایران و حجاری فرمانده بسیج نیز از جمله حامیان عمده احمدینژاد در این انتخابات بودند.
دولت آمریکا که در جریان قرارداد دایتون در نوامبر سال ۱۹۹۵ خواستار اخراج نیروهای نیروی قدس و دیگر جنگجویان خارجی از بوسنی شده بود و یکی از خواستههایش برای ارتباط با رژیم، انحلال نیروی قدس است، امروز با رژیمی سر و کار دارد که اهرمهای قدرتش در دست فرماندهان نیروی قدس و حامیان آنهاست.
با پیروزی احمدینژاد نيروی قدس که از پیش مورد حمایت وسیع نیروهای جناح راست رژیم بود گسترش بیشتری یافته و یکی از منابع مهم ایجاد بحرانهای منطقهای و چه بسا فرامنطقهای خواهد بود.
پاورقی:
۱-سمت و سوی رژیم، گسترش سرکوب داخلی، اشاعه فرهنگ منحط و ارتجاعی مذهبی، صدور بنیادگرایی به کشورهای منطقه و ایجاد هلال شیعی برای تضمین امنیت خود است. محمد باقر خرازی دبیرکل حزبالله ایران و مدیر مسئول روزنامه حزبالله یکی از حامیان احمدینژاد در مصاحبه با روزنامه کار و کارگر گفت: « در آينده نزديك، آغاز جدي دوران صدور انقلاب به دنيا خواهد بود.»
در دو روز گذشته به طور همزمان در شهرهای مختلف ایران به ویژه قم و تهران و در مناطق شیعه نشین عراق مراسمی در حد عاشورا برای بزرگداشت وفات فاطمه زهرا و تحت عنوان «عاشورای فاطمیه» برگزار شد. مراجع تقلید قم با پای پیاده به سمت حرم حضرت معصومه راه افتاده و نیروهای حزباللهی سیاهپوش، میدان ولیعصر تهران را به تسخیر خود در آوردند. اهمیت موضوع در آن است که طبق ادعای شیعیان حضرت فاطمه که باردار بود در اثر ضربه عمر خلیفه دوم مسلمانان به بستر بیماری افتاده و چند روز بعد وفات یافته است. برای دیدن عکس ها و خبرهای آن میتوانید به این آدرسها رجوع کنید.
http://www.baztab.com/news/26300.php
http://www.baztab.com/news/26310.php
http://www.baztab.com/news/26306.php
موفقیت رژیم در پیشبرد خط مزبور ارتباط مستقیم به شرایط و فشارهای بینالمللی، اعتراضات و مقاومت مردمی داشته و کوچکترین سهلانگاری از سوی جامعه بینالمللی و نیروهای اپوزیسیون و مردم به جان آمده، میتواند به نتایج فاجعهباری ختم شود. امیدوارم انفعال و سرخوردگی مردم ایران و بیتفاوتی و سکونی را که امسال در سالگرد ۱۸ تیر دیدیم، موقتی باشد و حکم آتش زیر خاکستر را داشته باشد.
۲- به منظور جلوگیری از طولانی شدن مطلب متأسفانه مجبور شدم از شرح جزئیات با این که مهم است، خودداری کنم.
۳-سردار سرتیپ محسن رفیق دوست وزیر سابق سپاه پاسداران طی سخنانی در یکی از کارخانجات صنایع دفاع کشور که در روزنامه رسالت ۲۹ تیر ۷۰ درج شد گفت: «در پیروزی انقلاب در لبنان و در خیلی از جاهای دنیا آمریکا ضرب شست ما را بر پیکر منحوس خودش احساس میکند و میداند آن مواد منفجرهای که با آن ایدئولوژی ترکیب شد و در مقر تفنگدارهای دریایی چهارصد افسر و درجه دار و سرباز را یک مرتبه به جهنم فرستاد. هم تی ان تی آن مال ایران بود و هم ایدئولوژیش از ایران رفته بود. این برای آمریکا بسیار محسوس است...آیا آمریکایی ها این سخنان را نشینده و یا نخواندهاند؟
در ۲۹ مهر ۱۳۷۰ محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران طی سخنانی که در روزنامه کیهان وابسته به ولی فقیه منتشر شد گفت: «آمریکا هرچه اسرائیل را بیشتر تقویت کند و در حفظ آن بیشتر بکوشد، کینه بیشتری از مسلمانان خریده است و روزی جرقههای این خشم و نفرت در دل واشنگتن زبانه میکشد».
از دیگر موارد مشخصی که آمریکاییها به خوبی از آن اطلاع داشته و زیر سبیلی در کردند، ربودن ویلیام باکلی رئیس دفتر سیا در بیروت و انتقال او به ایران و کشته شدنش در زیر شکنجه بود. همان موقع گفته میشد وی را به پادگان منظریه قم که تحت اختیار سپاه پاسداران بود منتقل کرده بودند. به هنگام افشا شدن روابط رژیم با آمریکا و اسرائیل در نوامبر ۱۹۸۶ رفسنجانی در نماز جمعه دولت آمریکا را تهدیدکرد چنانچه جلوی افشاگری ها را نگیرد آنها نیز ناگزیر به پخش اطلاعاتی خواهند شد که کسب کردهاند. اشاره او به اطلاعاتی بود که از باکلی و در زیر شکنجه کسب کرده بودند.
۴-محسن میردامادی از رهبران اصلی گروگانگیری کارکنان سفارت آمریکا، از سرمداران بلوای مکه نیز بود که طی آن نیروهای امنیتی رژیم قصد تسخیر کعبه(خانه خدا) را داشتند. در جریان این عملیات فتنه جویانه بیش از ۴۰۰ زائر ایرانی کشته شدند. وی پس از مرگ خمینی تحصیلات خود را به همراه احمد توکلی و ...در انگلستان دنبال کرد، در حالی که بسیاری از پناهندگان ایرانی به خاطر سختگیریهای دولتهای اروپایی در صدور روادید از دیدار اعضای خانوادهشان نیز محرومند. فریدون وردی نژاد یکی از بازجویان بیرحم ۲۰۹ اوین و یکی از سه نفری بود که در سال ۶۵ با مک فارلین فرستاده ریگان در تهران دیدار کرد. وی هم اکنون سفیر جمهوری اسلامی در چین است.
۵- قرارگاه حمزه توسط بروجردی و صیاد شیرازی برای سرکوب مردم به جان آمده کردستان پایهگذاری شد. طبق خبر سایت مرتضی آوینی یکی از مسئولان تبلیغاتی رژیم که در منطقه عملیاتی جنوب کشته شد،از جمله اقدامات بروجردی در پیش از انقلاب «انفجار رستوران خوانسالار، عشرتکده و محل تجمع و عیاشی مامورین آمریکایی ستاد آسیای جنوب غربی C.I.A در تهران. و انفجار اتوبوس نظامی حامل مستشاران آمریکایی، در لویزان» در سال ۵۷ است. http://www.aviny.com/News/83/03/01/04.aspx
این دو عملیات با هماهنگی سیدعلی خامنهای انجام گرفته بود. حسین مظفر وزیر آموزش و پرورش دولت خاتمی و نماینده مجلس هفتم از تهران در خاطراتش که در روزنامه کیهان سال ۷۷چاپ شد از نقش خود و خامنهای در این عملیاتها پرده برداشت. من ترجمه این بخش از خاطرات مظفر را به یکی از دیپلماتهای آمریکایی که مسئول قطعنامههای این کشور در کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل بود، تحویل دادم. این زمانی بود که ظاهراً دلتمردان آمریکایی عزم خود را برای مبارزه با تروریسم جزم کرده و به دنبال رد پایی از تروریستها میگشتند!
۶- رژیم با تردستی و فرصتطلبی پس از انتشار عکس احمدینژاد با آیتالله محمدصادق نجمی که سایت ایران فوکوس و سپس همبستگی ملی به اشتباه وی را فضلالله محلاتی نماینده خمینی در سپاه پاسداران معرفی کرده بودند، تلاش کرد موضوع ارتباط او با واحد اطلاعات و امنیت سپاه پاسداران و نقش او در تروریسم بینالمللی را زیر سؤال برد.
۷- در جریان دادگاه متهمان ترور دکتر شاپور بختیار مشخص شد شیخعطار برای اعضای تیم ترور، معرفینامههای قلابی تحت عنوان مأموران مخابراتی تهیه کرده و به سفارت فرانسه در تهران ارائه داده بود. حکم دستگیری او توسط مقامات قضایی فرانسه صادر شده بود ولی متأسفانه دادگستری و دولت فرانسه تاکنون در این مورد سکوت اختیار کرده و اعتراضی به همکاری او با شهردار سابق تهران نکردهاند. الیاس نادران نماینده تهران و یکی دیگر از حامیان و یاران نزدیک احمدینژاد نیز سالها قبل به عنوان عنصر نامطلوب از فرانسه اخراج گردید.
۸- احمدی نژاد بعد از کنار گذاشته شدن از استانداری اردبیل و پیش از تصدی شهرداری تهران در شوراینگهبان مشغول کار شد. وی به گفته تاج زاده در سایت امروز پایه گذار تشکل سیصد هزار نفریبازرسان شورای نگهبان در انتخابات است. در جریان انتخابات دور ششممجلس، احمدی نژاد بازرس ویژه جنتی (دبیر شورای نگهبان) در آذربایجان غربی بود که باابطال تعدادی از صندوق های آرا، نتیجه آرای انتخابات حوزه های ارومیه، خوی و نقده راتغییر داد.
۹- از سعید حجاریان یکی از صاحبمنصبان بلندپایه و ذیصلاح اطلاعاتی رژیم درخواست میکنم همانطور که در ارتباط با عکس فردی که دست گروگانامریکایی را گرفته بود وارد صحنه شد و ضمن معرفی او، از رئیس جمهور منتخب که تا دیروز فاشیستاش میخواندند، رفع اتهام کرد، در باره اتهام دخالت احمدینژاد در عملیات تروریستی نیز مداخله کند. از آنجایی که ایشان به اسناد و اطلاعات عملیات تروریستی رژیم دسترسی داشته و دارند، چنانچه مطلع هستند که رئیس جمهور منتخب در ترور دکتر کاظم سامی و دکتر عبدالرحمان قاسملو نیز دخالتی نکردهاند، لطفاً عاملان واقعی آن را به مردم ایران و جهان چنانچه زنده هستند، بشناساند تا افراد بیخود پاپیچ رئیس جمهور مظلوم نشوند. البته بعید میدانم ایشان که به علم و درایت مشهورند، معتقد باشند که یک نفر از کره مریخ آمده و دست به این عملیاتها زده است، یا که قربانیان هدف «تیر غیبی» قرار گرفتهاند..
۱۰- نکته حائز اهمیت آن که همانهایی که تا دیروز دم از صدای پای فاشیسم زده و برای به میدان کشیدن مردم و حضور در صحنههای رأیگیری اشاره به سوابق احمدینژاد و حامیان وی میکردند، پس از انتخاب وی به ریاست جمهوری سکوت اختیار کرده و حتا چون ابراهیم یزدی موارد روشنی نیز در پرونده او دیده و وعده کمک و مساعدت میدهند. به هنگام حضور احمدی نژاد در مجلس هفتم، نمایندگان به اصطلاح «دومخردادی» بیش از رقبای محافظه کار خود از احمدی نژاد استقبال کردند. سایت بازتاب در این زمینه گزارش داد: « در حاليكه فراكسيون اقليت با گرمي از رييس جمهور استقبال كردند رييس مجلس و سخنگوي هيات رئيسه بالحن صريحي مواضع خود را به اطلاع رييس جمهور منتخب رساندند. ... محمد قمي عضو فراكسيون اقليت با تاكيد بر اين كه انتخابات سوم تير در راستاي حماسه دوم خرداد و بيست ودوم بهمن بود، بر حمايت مجلس از دكتر احمدي نژاد تاكيد كرد. پير موذن عضو ديگر فراكسيون اقليت نيز اظهارات مشابهي را ايراد كرد».این سکوت و همراهی با فاشیسم تا آنجا پیش میرود که کاندیداهای مغلوب نمایش انتخاباتی به خاطر حفظ نظام حتا از پیگیری رسمی شکایات خود در ارتباط با تخلفات انتخاباتی نیز سرباز میزنند. بیچاره مدعیان اپوزیسیون که به چنین افرادی که حتا حاضر نیستند برای احقاق حق خودشان منافع نظام را به خطر اندازند، دخیل میبندند.
۱۱- مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران و یکی از قدیمی ترین مهرههای اطلاعاتی رژیم و از وابستگان انجمن حجتیه از حامیان جدی او میباشد. وی پس از پیروزی انقلاب توسط برادرش مصطفی چمران به نخستوزیری و سیستمهای اطلاعاتی کشور راه یافت. و از همان موقع نقش مهم و در عین حال دور از جنجالی را در دستگاههای اطلاعاتی کشور به عهده داشت. وی پیش از تصدی پست ریاست شورای شهر تهران ریاست بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس را نیز یدک میکشید. معاون وی احمدپورنجاتی معاون سابق وزارت اطلاعات و نزدیکترین فرد به ریشهری بود که نقش اساسی در قتلعام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ و حذف آیتا لله منتظری داشت.
آیتالله مصباح یزدی تئوریسین و یکی از آمران قتلهای زنجیرهای به اتفاق حسین شریعتمداری یکی از مسئولان بخش تبلیغاتی این جنایات، از مهمترین حامیان احمدی نژاد بودند.
۱۲- منابع وابسته به جناحهای رقیب فاش ساختند که در سال ۷۹ سردار محمدرضا نقدیرئیس سابق حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی و نماینده ویژه خامنهای،با تشکیل باندی به نام "کبیر" و متشکل از سرهنگ پاسدار سید رضا جلیلی،سرگرد پاسدار عباس آشتیانی،سروان حمید وستنبو، ستوان دوم امیرعلی کهندل، حسین لاریجانی، سید عطا فراتی،فواد کلهر( عضو وزارت اطلاعات ) مرتکب ده ها فقره تجاوز به عنف، ۱۲ فقره تجاوز به عنف و قتل جنسی، ۳۶ فقره سرقت مسلحانه در تهران و شهرهای چالوس، رامسر، کلاردشت و اصفهان، دهها فقره باجگیری و اخاذی، سرقت اتومبیل، خرید و فروش سلاح و مهمات، قاچاق و ترانزیت مواد مخدر و دیگر اقدامات جنایتکارانه میشود. رضا بروجردیاز روحانیون سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی احکام شرعی اعمال فوق را صادر میکرده است. تلاشهای ویژه دفتر اطلاعات و امنیت رهبری برای سرپوش گذاشتن بر قضیه به خاطر متنفذ بودن یکی از مالباختگان و فشار باندهای رقیب در حاکمیت، ناکام میماند. پرونده چندین بار بین بازجوهای ویژه وزارت اطلاعات و افراد ذینفوذ دستگاه اطلاعات و امنیت رهبری دست به دست میشود یک بار در فروردین ۸۲نقدی در جشنواره مطبوعات، از زندان آزاد شده و در غرفه روزنامه کیهان به سؤالات خبرنگاران پاسخ میدهد و دوباره به زندان میرود ولی این بار به هنگام انتخابات از زندان بار دیگر از زندان آزاد شده و به فعالیتهای انتخاباتی میپردازد. چنانچه ملاحظه میشود وی یکی از حامیان پر و پا قرص احمدینژاد و برنامهی او برای فقر زدایی و حمایت از محرومان، مبارزه با تبعیض و فساد و... است!
۱۳- حسین فدایی به اتفاق محمدباقر ذوالقدر، احمد توکلی، الیاس نادران و ... تشکیل دهنده جناح راست سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی تحت ریاست آیتالله راستی کاشانی بودند.